Αρχική Σελίδα

Guangzhou Ekai Electronic Technology Co.,Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Ekai Guangzhou, ΕΠΕ είναι μια εταιρία που συνδύασε με μια ομάδα τεχνολογίας που έχει συμμετάσχει στον τομέα ιατρικής και έρευνας ομορφιάς για 15 έτη. Ο τομέας τεχνολογίας περιλαμβάνει την έρευνα και την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού λογισμικού, σχέδιο, συγκεντρώνοντας, διορθώνοντας, κλινική δοκιμή και ούτω καθεξής. Η κύρια επαγγελματική τεχνολογία, τέλεια ποιότητα διαχειρίζεται το σύστημα, η μεγάλη φήμη συνεργασίας και η καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων καθιερώνουν το στερεό ίδρυμα συνεργασίας.

Εστιάζουμε στον εξοπλισμό ομορφιάς, το εσωτερικό όργανο νοσοκόμων, τη μόνιμη μηχανή makeup, τη μάνδρα derma (παραγωγή μια/δύο και τρεις), τον κύλινδρο derma, Derma Vib (κύλινδρος derma φωτονίων), 3 σε 1 σύνολο κυλίνδρων derma, το ΒΙΟ γαλβανικό κύλινδρο derma, τον κύλινδρο derma πάγου, τον εξοπλισμό οξυγόνου waterdermabrasion, το quipment φροντίδας δέρματος microdermabrasion και άλλα προϊόντα. Τα μεγάλα ποιοτικά προϊόντα είναι δημοφιλής πώληση σε όλο τον κόσμο (ΗΠΑ, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Νοτιοανατολική Ασία και άλλη περιοχή). Το εμπορικό σήμα επιχείρησής μας έχει τους ΔΡΣ, ο Δρ Pen, ο Δρ Roller, Artmex, και προϊόντα ZGTS, MNS, DNS κύλινδρος derma.

Το Ekai επιμένει στη διαδρομή της ανάπτυξης των προϊόντων και της ιδιωτικής παραγωγής ετικετών. Πραγματοποιούμε τα πρότυπα ISO9001 αυστηρά, και σιγουρευόμαστε τα μεγάλα ποιοτικά προϊόντα προσφοράς. Έχουμε την ιδιαίτερη επιρροή και και τη δημοτικότητα λόγω της επαγγελματικής τεχνολογίας και το τυποποιημένο χωρίς σκόνη κατάστημα κατασκευής στον τομέα. Έχουμε κάνει επιχειρήσεις με πολλές γνωστές επιχειρήσεις από το εξωτερικό και προσφέροντας τους την υπηρεσία OEM/ODM.

Το Ekai εμμένει για να στηριχθεί στην ποιότητα για να επιζήσει και να επιδιώξει της σταθεροποίησης με την τεχνολογία. Να αναπτυχθεί στην καινοτόμο τεχνολογία είναι ο σκοπός μας. Τεχνολογία και καινοτομία ως απευθυνόμενο στην αγορά. Κρατάμε την ανεξάρτητη καινοτομία και πραγματοποιούμε τη win-win συνεργασία με όλους τους πελάτες.

Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας για συνεργασία.

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

Το 2010, Ekai καθιερώθηκε και παρουσιάστηκε στην τεχνολογία της Γερμανίας για τις πρώτες 192 διαγώνιος-γραμμές dermaroller στην Κίνα.

 

Το 2011, η ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Guangzhou Ekai, ΕΠΕ ήταν επίσημα καταχωρημένη και χτισμένη στην πόλη Guangzhou της Κίνας, κύρια εμπορικά σήματα «των ΔΡΣ», «MNS», «DDS». Εστίαση στις υπηρεσίες cOem και το εσωτερικό μάρκετινγκ εμπορικών σημάτων.

 

Το 2012, Ekai άρχισε τη σφαιρική στρατηγική αγοράς μας, βελτιώσαμε το τμήμα Ε&Α μας και διευρύναμε τις γραμμές παραγωγής μας για να περιλάβουμε το αναπληρώσιμο dermaroller, 2 σε 1 εξάρτηση dermaroller, οδηγήσαμε dermaroller και κύλινδροι πάγου.

 
Το 2013, οι πωλήσεις “των ΔΡΣ” κύλινδρος έχουν υπερβεί 72% στην ευρωπαϊκή αγορά των ΗΠΑ και.

 

Το 2014, “οι ΔΡΣ” εμπορικό σήμα έγιναν ένας από “top 10 τον καταναλωτή τα περισσότερα αγαπημένα εμπορικά σήματα” μέσα παγκοσμίως.

 

Το 2015, η ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Guangzhou Ekai, ΕΠΕ καταχώρησε “Dr.pen” ως εμπορικό σήμα της μάνδρας Derma και στις ΗΠΑ και την Κίνα, η οποία είναι εστίαση στην ύπαρξη ένα τοπ εμπορικό σήμα της μάνδρας derma για την ιατρική αισθητική αγορά σε όλο τον κόσμο. 

 

Το 2016, “Dr.pen” απονεμημένο “TheMost δημοφιλές εμπορικό σήμα DermaPen του έτους” από DHgate τη διάσκεψη ηλεκτρονικού εμπορίου. και η επιχείρησή μας έγινε κατασκευαστής έγκρισης ISO13485 το Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου, αριθμός πιστοποιητικών: 10133057M που εκδίδεται από: Certificateion Ευρώπη (UK) που περιορίζεται.

 

Το 2017, το εμπορικό σήμα “Artmex” καταχωρήθηκε ως οι τοπ ψηφιακές μόνιμες μηχανές makeup μας, μηχανή micropigmentation, μηχανές δερματοστιξιών στην παγκόσμια αγορά.
Guangzhou Ekai Electronic Technology Co.,Ltd. Guangzhou Ekai Electronic Technology Co.,Ltd. Guangzhou Ekai Electronic Technology Co.,Ltd. Guangzhou Ekai Electronic Technology Co.,Ltd. Guangzhou Ekai Electronic Technology Co.,Ltd.
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : Οι ΔΡΣ, Dr.pen, Artmex, ZGTS, DNS, MNS

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 2,000,000-2,500,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : < 10%

ISO standard: ISO13485

CE: Yes

RoHs: Yes

SGS Serial NO.: QIP-ASI161440

FDA: Class 1 devices

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Μόνιμη μηχάνημα τατουάζ μακιγιάζ για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μόνιμη μηχάνημα τατουάζ μακιγιάζ για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μόνιμη μηχάνημα τατουάζ μακιγιάζ για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μόνιμη μηχάνημα τατουάζ μακιγιάζ για τις πωλήσεις
ψηφιακή μόνιμη μηχανή makeup

Ισχυρή ασημένια εξάρτηση μηχανών Makeup σώματος ψηφιακή μόνιμη για την αντι γήρανση

Φορητή ψηφιακή μόνιμη Makeup μηχανή MTS και PMU με 10 επίπεδα ταχύτητας

Ψηφιακός δερματοστιξιών τύπος συστημάτων κυλίνδρων Derma συσκευών Makeup μηχανών μόνιμος

Δέρματος φροντίδας μόνιμο Makeup σώμα αγκίδων της Shell εξοπλισμού δερματοστιξιών μανδρών καλλυντικό

Μικροϋπολογιστής Needling Dermapen

Ηλεκτρονική μάνδρα Microneedle Derma μετάλλων, καλώδιο/ασύρματη πρότυπη μάνδρα Needling δερμάτων

Ηλεκτρικός μικροϋπολογιστής Needling Dermapen 2 κασέτες 0.253.0mm Rechargeabl 2 μπαταριών Dr.pen Α1-W βελόνων μικροϋπολογιστών PC

Διευθετήσιμος μικροϋπολογιστής Needling Dermapen μεγέθους βελόνων για την αποκατάσταση τρίχας

Πορφυρός μικροϋπολογιστής Needling Dermapen υψηλής ταχύτητας για τους πόρους η διανοητική Shell Ultima M7

Οι ΔΡΣ Dermaroller

Λεπτό τιτάνιο οι ΔΡΣ Dermaroller 540 κύλινδρος δερμάτων Microneedle για το σημάδι ακμής

Λευκαίνοντας τους ΔΡΣ βελόνα σημαδιών φροντίδας δέρματος κυλίνδρων Derma Dr.roller 600

Αποστείρωση οι ΔΡΣ Dermaroller για το πρόσωπο που ανυψώνει τον ασημένιο εξοπλισμό σαλονιών λαβών

Βελόνες PortableTitanium 40 ΔΡΣ άσπρο γραμματόσημο Derma λαβών Dermaroller

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας ψηφιακή μόνιμη μηχανή makeup προμηθευτής. © 2017 - 2020 digitalpermanentmakeupmachine.com. All Rights Reserved.